Maxtension is de totaalleverancier binnen de sign branche.

Voor diverse branches waaronder retail, vastgoed, beurzen & events  verzorgen wij uiteenlopende projecten. Maxtension staat voor effectief werken, het hanteren van korte lijnen en optimale service.

Een greep uit onze producten: presentatiewanden, reclameborden, diverse soorten stickers, raamfolies, lichtbakken, maar ook vlaggen, banieren, spandoeken en digital signing.

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten en pakketten op maat. Op deze wijze bereik je op een unieke en persoonlijke manier de gewenste doelgroep.

Onze eigen monteurs zullen de montage uitvoeren en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Outdoor - voorbeelden.

↑ Kopgevels met een full color geprint doek

↑ Wanden met een full color geprint doek

↑ Bestickering op gevels

↑ Voorbeelden standaankleding

↑ Inzetten van vlaggen

↑ Overige outdoor – voorbeelden

Indoor - voorbeelden.

Peesframes

Profielframes zijn geschikt om in te zetten als decoratiewand op o.a. beurzen, kantoren en winkels, Profielframes zijn zowel te leveren in kleine als zeer grote formaten en door het…

Lees meer

(Mobiele) Lichtbakken

Uw communicatie uiting stijlvol verlicht door het gebruik van lichtbakken. Uw uiting wordt zowel overdag als ’s avonds gezien door uw bezoekers, gasten of klanten. Het beeld valt…

Lees meer

Vloerstickers

Vloerstickers zijn ideaal om uw boodschap over te brengen. Stippel een route uit naar uw evenement, plaats uw logo of actie op een opvallende plek in uw winkel of op een beursstand. Vloerstickers…

Lees meer

↑ Voorbeeld banieren

↑ Voorbeelden backwall

Bewegwijzering

↑ Tijdelijke bewegwijzering

↑ Permanente bewegwijzering

↑ Bewegwijzering peesframe’s

Specials:

↑ Wrappen buffetwagens

↑ Bestickering deuren

↑ Piepschuim teksten

Vloerzeil

Een (rode) loper nodig om bezoekers te verwelkomen, een vloer voor een campagne tijdelijk een nieuwe uitstraling geven, product promoten of een beschadigde/saaie vloer verbergen voor bezoekers? Dat kan met vloerzeil. Vloerzeil is te gebruiken voor tijdelijke toepassingen voor binnen en op verschillende manieren te gebruiken. Het is leverbaar in uw ontwerp en gekozen vorm. Het vloerzeil is voorzien van een anti-slip laag en heeft slijtvaste eigenschappen.

Wrappen prullenbakken

Een standaard prullenbak een meer eigentijdse uitstraling geven die past binnen uw winkelcentrum? Dat kan uiteraard. Een saaie prullenbak kunnen wij in ieder gewenste kleur wrappen en voorzien van logo’s en boodschappen.

Digital signage

Digital Signage is volop in ontwikkeling en zal in de komende jaren steeds belangrijker worden als communicatiekanaal. Maxtension heeft in het assortiment diverse digitale producten, zoals bijvoorbeeld vrijstaande zuilen. Ideaal voor het tonen van dynamische reclame-uitingen en/of informatie voor een evenement.

Events en promo's :

↑ Radio 538

↑ PLUS supermarkt

↑ Passages Hoog Catharijne

↑ Giro d’italia

↑ Sail Amsterdam

↑ Koningsdag

Offerte aanvragen.

  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in;
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op;
  • Indien nodig komen wij vrijblijvend op locatie kijken.

Komt u er niet helemaal uit?

Geen probleem, wij helpen u graag! Dit kan telefonisch op 035 69 53 711 of stuur een email naar info@maxtension.nl.