Afgelopen weekend vond de beurs Bikemotion plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Voor Golazo Sport heeft Maxtension voor een compacte stand gebruik gemaakt van trussen voorzien van een doek. Een robuuste blikvanger op de beurs en een stoere uitstraling voor de stand. Besteedt u graag de gehele opbouw en aankleding uit van uw stand aan één leverancier? Naast diverse beursframes kan Maxtension de complete aankleding verzorgen: banners, groot formaat stickers, presentatiewanden, spandoeken en geprinte lampenkappen.

Bent u ook op zoek naar een robuuste blikvanger voor uw beurs en een stoere uitstraling voor uw stand? Maxtension kan voor u diverse beursframes produceren en monteren. Staande frames die als presentatiewand kunnen dienen of hangend boven de stand als herkenningspunt. Uiteraard zijn alle mogelijke formaten, afmetingen en uitvoeringen mogelijk.

Besteed u liever de gehele opbouw en aankleding van uw stand aan één leverancier uit? Naast diverse beursframes kan Maxtension de complete aankleding verzorgen van uw stand. Denk aan: banners, groot formaat stickers, presentatiewanden en achtergrond prints op spandoeken (in frame) of foam. Ook geprinte lampenkappen, stoere verlichting en vloerbedekking is geen probleem voor ons.

TERUG