Projectbegeleiding.

Maxtension voert reclameprojecten uit in de breedste zin van het woord. Dat houdt in: het begeleiden van projecten vanaf het ontwerp tot de realisatie. Wij ondersteunen in het ontwerp, maken werktekeningen, houden ons bezig met de productie van materialen en verzorgen de (de)montage van projecten. Wij denken met u mee en bieden oplossingen op maat.

Dit begint bij de situatieanalyse waarbij de verschillende locaties in kaart worden gebracht en voor elke locatie een passende oplossing wordt bedacht. De analyse en oplossing worden consequent getoetst aan de verwachtingen van de klant om zo tijdig en waar nodig het project bij te sturen. Door op diverse momenten kwaliteitscontroles uit te voeren zijn wij altijd in staat gebleken om de projecten naar de volledige verwachtingen van de klant op te leveren.

Heeft u een groot project waarbij in een relatief korte tijd verschillende objecten moeten worden opgeleverd. Geen probleem, wij hebben een hands on mentaliteit en zijn flexibel. Door een eigen productieafdeling kunnen wij snel schakelen en door een goede samenwerking met leveranciers binnen Nederland zijn wij een betrouwbare partner voor het opleveren van het project met de hoogste kwaliteit en binnen de aangegeven deadline.

Wij werken zowel met eigen monteurs als met een vast team ZZP-ers. Alle monteurs zijn goed opgeleid en hebben de nodige certificaten als: VCA en Hoogwerker certificaten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is onderdeel van onze organisatie en bedrijfsvoering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:

nr-1

Duurzame materialen.

Wij werken zoveel mogelijk met duurzame en groene materialen als Latex inkten en pvc vrije mediadragers.

REACH.

Indien dit niet mogelijk is, werken wij vanuit REACH de Europese verordening voor het werken met chemische materialen.

nr-2
nr-3

Balans.

Wij zoeken naar de balans tussen milieu, de opdrachtgever en onze medewerkers.

Recyclen.

Recyclen materialen, een voorbeeld daarvan is dat wij van gebruikte doeken tassen laten vervaardigen.

nr-4