Commercieel Projectmanager/ Accountmanager (fulltime)

Maxtension is per direct op zoek naar een technisch ingestelde projectmanager met sales affiniteit. Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten van A tot Z van jouw accounts. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten welke bestaan uit zowel bestaande als nieuwe relaties. Als Commercieel Projectmanager/ Accountmanager ben je ambitieus, heb je technisch inzicht, kun je goed organiseren en zorgt jouw enthousiasme ervoor dat het team optimaal samenwerkt en de klant uiteindelijk naar volle tevredenheid geleverd krijgt wat is afgesproken. Je werkzaamheden zijn grotendeels projectmatig van aard en elke opdracht voor de klant is uniek van offerte tot uitvoering. Je bent de intermediair tussen klant en interne organisatie.

Wie zijn wij

Unicon Maxtension is een print&sign bedrijf en voert verschillende soorten reclameprojecten uit voor klanten als Holland Festival, KNHB, BlowUp, CBRE, gemeente Utrecht en vele anderen.

Voorbeelden van projecten waaraan Unicon Maxtension werkt zijn: bouwborden bij te huur staande of in aanbouw zijnde gebouwen; citydressing waarbij een hele stad wordt aangekleed met grote geveldoeken en vlaggen voor bijvoorbeeld Holland Festival; de aankleding van winkels en de instore-communicatie voor bijvoorbeeld Suit Supply.

Voor uitgebreide informatie zie www.maxtension.nl

Functie-eisen
Je hebt bij voorkeur een commerciële of technische HBO opleiding afgerond;
Je kunt goed werken in teamverband en hebt bij voorkeur enige leidinggevende ervaring;
Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig;
Je hebt (enige) ervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
Je bent een organisatietalent en gewend om projectmatig te werken;
Je bent stressbestendig en flexibel;
Je woont op een bereisbare afstand van Utrecht.

Maxtension biedt
Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team. Het dienstverband zal in eerste instantie worden aangegaan voor de periode van één jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar info@maxtension.nl