Akoestische materialen.

Voor een prettig werkklimaat in uw kantooromgeving is een goede akoestiek belangrijk. Wilt u het geluid in een ruimte beter regelen? Dat kan! Diverse opties zijn mogelijk. U kunt denken aan peesframes die u aan weerszijden voorziet van een doek. U kunt dit doek een eigen ontwerp geven, zodat het past binnen uw interieur. Aan de binnenkant voorzien wij het frame van akoestisch materiaal. De frames zijn er in verschillende formaten en perfect inzetbaar als scheidingswand in een grotere ruimte of tussen bureaus. Of u kunt denken aan wandpanelen voorzien van akoestisch materiaal. Deze wandpanelen verbeteren de akoestiek in een ruimte, bijvoorbeeld door in een vergaderruimte de galm te verminderen. Ook de wandpanelen kunnen met uw print worden gepersonaliseerd. Wij adviseren u hierin graag.

clairfort

Akoestische wandpanelen enkel.

Het basic paneel heeft dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw een α-waarde van 0,65. Je kiest uit een zwart of wit aluminium frame.

Keuze uit een zwart of wit frame

a-waarde van 0,65

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen dubbel.

Profiteer van nog meer geluidsabsorptie met het premium paneel. Een extra laag akoestisch materiaal zorgt voor een α-waarde van 0,9.

Keuze uit een zwart of wit frame

a-waarde van 0,9

Room divider

Akoestische roomdivider.

Verdeel je ruimtes in het kantoor makkelijk met onze roomdividers. Deze zorgen voor een aangename akoestiek en zijn leverbaar in verschillende formaten. De roomdiver is ook rijdend leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Staand of rijdend leverbaar

Keuze uit een zwart of wit frame

Diverse maten leverbaar

Akoestische wand-2

Akoestische deskdivider.

Deskdividers maken de perfecte werkplek. Creëer makkelijk meer privacy en hou het geluid van je collega’s tegen met deze dividers. Bij deze dividers kan je aan beide kanten een doek printen voor een unieke en passende uitstraling.

Keuze uit een zwart of wit frame

Diverse maten leverbaar

Leverbaar met bureauklem

Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen.

Het plafond is vaak het grootste, gladde oppervlakte in een ruimte en daarmee dé plek voor geluidsoptimalisatie. Met plafondpanelen in jouw stijl heb jij echte eyecatchers hangen!

Zorg voor sterk verbeterde akoestiek

Kies uit verschillende formaten