Maxtension bestaat ruim 10 jaar en is gestart als preferred supplier van steigerreclame exploitant MegaMedium, dat in menig stadscentrum megagrote reclamedoeken tegen bouwsteigers plaatste.

Inmiddels is Maxtension uitgegroeid tot een volwassen en zelfstandig Print & Sign bedrijf met een breed assortiment aan producten en diensten. Onze uitgangspunten hierin zijn: kwaliteit, professionaliteit, snelheid en persoonlijkheid. Maar uiteraard zijn ook markt- en productkennis belangrijk.

Wij zijn de juiste partij voor het uitvoeren van grote complexe projecten, het printen en de montage van duizenden m² doek en de aankleding van bijvoorbeeld festivalterreinen of sportparken.

Wij denken met je mee en bieden oplossingen op maat. Onze ervaren accountmanagers zijn een direct aanspreekpunt en onze buitendienst draagt zorg voor een vlekkeloze uitvoering.

Ook zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en bekwame mensen die graag ons team willen versterken. Kijk snel op vacatures en stages en schrijf een enthousiaste motivatiebrief. Misschien ben jij dan straks ook werkzaam binnen een boeiende organisatie en onderdeel van een jong team.