De Krijgsman - bijzonder woongebied in Muiden.

Op het voormalige terrein van de kruitfabriek in Muiden verrijst een bijzonder woongebied. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Bij de herontwikkeling van het gebied wordt het oude landschap beleefbaar. Het is een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, Het Gooi en hartje Muiden.

Maxtension verzorgt in opdracht van KNSF de signing door middel van vrijstaande frames, bewegwijzering, peesdoeken, canvaswanden en autobelettering.

Vrijstaande frame's.

Vrijstaand frame.

Een vrijstaand frame is in allerlei formaten en hoogtes te plaatsen op diverse ondergronden. Voor de Krijgsman in Muiden is een veelvoorkomende maat 300x200cm.

Dubbelzijdig frame.

Dubbelzijdig frame voor het project “Het Boerenhof” in De Krijgsman Muiden. Voor dit project worden 16 royale en moderne appartementen gerealiseerd met riante buitenruimtes.

Groot vrijstaand frame.

Langs de IJmeerdijk hebben wij dit grote frame van 350x350cm geplaatst. Langs deze dijk met uitzicht over het IJmeer worden 5 projecten gerealiseerd waaronder een project met prachtige dijkvilla’s.

Frame met projectinformatie.

Maxtension heeft twee informatiehuisjes met impressies van het woongebied geproduceerd. Je kunt hier het huidige aanbod van de woningen die in voorbereiding zijn bekijken.

Overige signing.

Bewegwijzering.

In het plangebied hebben wij diverse bewegwijzering geprint op Dibond borden. Dibond borden hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Dibond trekt niet krom en daarom is het ideaal geschikt voor buitentoepassingen. Deze borden zijn bevestigd op houten pilaren die in de grond zijn gezet.

Mobiele presentatiewanden.

Een beurs of congres kan eenvoudig aangekleed worden door middel van mobiele presentatiewanden. Deze mobiele presentatiewanden worden geleverd in een standaard koffer of tas voor eenvoudig transport. Alle systemen zijn eenvoudig op te zetten en van een hoogwaardige kwaliteit voor langdurig gebruik. Deze systemen leveren wij inclusief een full color doek.

Canvaswand.

In het informatiehuis hebben wij een muur volledig voorzien  van canvas met een print van het plan erop. De muur is te beplakken met full color geprint behang uit delen of op een grootformaat doek welke speciaal ontwikkeld is om in één baan tegen de muur te monteren.

Autobelettering.

Voor de Krijgsman hebben wij meerdere Defenders die in het gebied rondrijden voorzien van de nodige signing. De folies waar wij mee werken zijn bestand tegen elk weertype. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een uitstekend resultaat.

Contact.

Schrijf een bericht via het contactformulier,
of stuur direct een e-mail naar:
info@maxtension.nl

 

035 69 53 711

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur