Maxtension x Duurzaam

Samen naar steeds duurzamere oplossingen

Circulair ondernemen

We kunnen met trots zeggen dat we ons hard maken voor ‘circulair ondernemen’ daarnaast is het maken van duurzame keuzes steeds belangrijker. We werken met innovatieve leveranciers waarmee het haalbaar is een compleet duurzaam pakket aan te bieden.

Ontwikkelingen

homepage-about-2

We ontwikkelen ons in nieuwe inkttechnieken, milieuvriendelijkere coating, maar ook worden er betere keuzes gemaakt in gebruik van verpakkingen, transport en andere energiebesparende maatregelen. Onze duurzame producten zijn te herkennen aan dit logo rechts.

Duurzame producten.

Mesh Circulair.

In een vierkante meter Mesh Circulair zijn circa 4 grote petflessen verwerkt. Dat komt neer op 67% verduurzaming. Daarnaast is Mesh Circulair zeer licht en goed vouwbaar waardoor het transport ook veel voordeliger is.

Vouwbaar

Zeer sterk

↑ Klik voor meer referenties

Textielbehang.

Als opvolger van het canvas hebben wij nu een duurzaam textielbehang. Textielbehang is geurloos en PVC-vrij. Het materiaal heeft een matte uitstraling, is waterafstotend en kras- en stootvast. Textielbehang is een goed product waarmee u bijdraagt aan een schonere wereld.

PVC-vrij, geurloos en kras- en stootvast

Matte uitstraling, dus geen lichtreflectie

↑ Klik voor meer referenties

Textiel Circulair.

Textiel Circulair is een soepel gebreid decoratietextiel en is 100% polyester en is dus helemaal PVC-vrij. Dit materiaal heeft een matte uitstraling en er bestaat geen kans op witbreuk. Dit materiaal is ook goed vouwbaar en heeft een luxe uitstraling.

Vouwbaar

Wasbaar

↑ Klik voor meer referenties

Textiel blackback.

Onze textiel blackback is 100% PVC-vrij en dus duurzaam. Dit materiaal heeft een matte uitstraling en blokkeert het licht voor 95% en is dus ideaal geschikt voor afscheidingen of een textielframe waar veel licht achter kan komen. Ook worden van dit materiaal hoezen gemaakt voor de transportsector.

PVC-vrij

Lichtblokkerend

↑ Klik voor meer referenties

Plex Circulair.

Plex Circulair is makkelijk op te hangen en ideaal voor tijdelijke acties. Het is volledig recyclebaar. Plex Circulair is vrijwel onbreekbaar door de buigzaamheid, heeft een hoge temperatuurbestendigheid en is vochtbestendig.

Makkelijk te recyclen tot grondstof

Sterk en licht materiaal

↑ Klik voor meer referenties

Re-board.

Re-board is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Het heeft een kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte toplaag. Het materiaal is verkrijgbaar in 10 of 16 mm dikte en is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken.

Makkelijk te recyclen, kan mee met het oud papier

Extra stevig en sterk door de kern

↑ Klik voor meer referenties

PVC-vrije folie.

Deze folie is een PVC-vrij zelfklevende matte folie met luchtkanalen. Deze luchtkanalen zorgen ervoor dat de folie makkelijk is aan te brengen en opnieuw is te positioneren. Deze PVC-vrije folie is ideaal geschikt voor buitentoepassingen op korte termijn en binnentoepassingen op middellange termijn.

Makkelijk aan te brengen

Geen lijmresten

↑ Klik voor meer referenties