Onthullingsdoek.

Spanning rondom een project, expositie, of ander soort lancering bouw je op met een onthullingsdoek. Een mooie manier om extra (media)aandacht te verwerven. Maxtension produceert en monteert onthullingsdoeken op maat. Een onthullings doek is in nagenoeg ieder formaat te produceren. Indien gewenst begeleiden onze deskundige medewerkers de onthulling ter plaatse om het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onthullingsdoek op maat.

Bent u op zoek naar een onthullingsdoek? Maxtension kan deze voor u op maat verzorgen in ieder gewenst formaat, kleur of ontwerp. Wij denken daarin graag met u mee. Onze monteurs nemen de (de)montage uit handen en zetten het voor u klaar op locatie. Een onthullingsdoek kunt u inzetten bij het onthullen van een bouwbord, opening, expositie of productpresentatie. Genoeg mogelijkheden. Wilt u weten of een onthullingsdoek ook geschikt is voor uw project of product? Neem dan contact met ons op.

Meest gekozen materialen:

* Klik op het materiaal voor de specs

Onthullingsdoek met powerdrop.

Bent u op opzoek naar een opvallende creatieve onthulling? Het laten vallen van een doek werd nog nooit zo gemakkelijk als met de Power Drop. Deze worden met hun haak om de 80 cm doek aan een truss bevestigd. Aan de haken komt het uiteindelijke doek te hangen. Aftellen, een grote klap op de rode knop en het doek valt! Uiteraard leveren wij ook de trussbrug en doeken en werken wij uw ideeën graag uit.