SPARK - IGNITE Conference 2022.

In opdracht van organisatie Spark hebben wij voor het IGNITE Conference 2022, de productie en montage van diverse banieren, vlaggen, kubussen, (vloer)stickers en frames verzorgd. Dit event vond plaats in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.

Kubussen

Een leuke manier om uw boodschap over te brengen aan uw bezoekers is het gebruik maken van kubussen. Deze zijn overal te plaatsen en vallen goed op. Met het maximale formaat van 90x90cm zijn het ook grote voorwerpen.

Vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten zijn prima geschikt om uw evenement nog meer aandacht te geven in de omgeving van het Muziekgebouw. Er zijn een drietal locaties waar de masten geplaatst kunnen worden. Bekijk deze onder het kopje locaties.

Profielframes

Profielframes zijn een perfect middel om in te zetten als informatiewand tijdens een evenement. Onze frames zijn in diverse maten leverbaar en kan zowel enkel- als dubbelzijdig (weerszijden een doek) ingezet worden.

Registratiebalie

Ook de balie in stijl van uw evenement? Plaatst uw logo of campagne op de balie. Uw bezoekers informeren dat zij zich hier kunnen registreren? Door middel van een folie, kunnen we dit op diverse manieren uitvoeren. Wij adviseren u hier graag in.