Vloerzeil.

Een (rode) loper nodig om bezoekers te verwelkomen, een vloer voor een campagne tijdelijk een nieuwe uitstraling geven, product promoten of een beschadigde/saaie vloer verbergen voor bezoekers? Dat kan met vloerzeil. Vloerzeil is te gebruiken voor tijdelijke toepassingen voor binnen en op verschillende manieren te gebruiken. Het is leverbaar in uw ontwerp en gekozen vorm. Het vloerzeil is voorzien van een anti-slip laag en heeft slijtvaste eigenschappen.

Voordelen gevelstickers:

Ideaal voor promoties

Eenvoudig verplaatsbaar en opnieuw te gebruiken

Anti-sliplaag

Materiaal.

Dankzij vloerzeil voorzien van eigen prints maak je van saaie vloeren, boeiende vloeren. Het is een zeil dat je op veel verschillende manieren binnen kunt gebruiken. Vloerzeil is gemakkelijk te leggen en te verwijderen. Dat maakt het zeer geschikt voor kortlopende toepassingen.

Het witte vloervinyl heeft een gestructureerde anti-slip voorzijde en een geschuimde achterzijde. Je kunt het zeil eenvoudig kwijt op een vlakke ondergrond. Afhankelijk van de toepassing van de vloer en de ruimte, kun je het vloerzeil los leggen of plakken met dubbelzijdig tape of lijm.

Specificaties.

Materiaal Vloervinyl
Gewicht 1880 gr./m2
Brandcertificaat Bfl-s1
Printtechniek UV-print
Binnen/buiten Binnen
Waterafstotend Ja
Maximale printbreedte uit één stuk 194 cm. Bij lengtes vanaf 7 meter wordt de print opgedeeld.
Bekijk hier de andere materialen