Signing voor winkelcentra,
Bekijk de mogelijkheden

Maxtension bestaat ruim 15 jaar en is de totaalleverancier voor de aankleding van winkels, hotels, kantoorpanden, bouwprojecten, sportverenigingen, wagenparken, festivals en beurzen. Voor diverse branches verzorgen wij uiteenlopende producten. Hierbij staan effectief werken, het hanteren van korte lijnen en optimale service te allen tijde centraal. Een greep uit onze producten: presentatiewanden, canvaswanden, reclameborden, diverse soorten stickers, gepersonaliseerde raamfolies, lichtbakken, maar ook vlaggen, banieren, spandoeken en digital signing.

Er zijn talloze mogelijkheden waarbij wij u een pakket op maat kunnen leveren. Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor onze producten, waarover onze accountmanagers u uitstekend kunnen informeren. Over de montage hoeft u zich niet druk te maken, onze monteurs nemen u al het werk uit handen en zorgen voor een absoluut topresultaat.

Tijdelijke wanden:

Wordt er een nieuwe pand gebouwd of winkel verbouwd, dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze werkzaamheden uit het zicht te houden van uw bezoekers in het winkelcentrum. Is er een etalage of bouwschutting aanwezig, dan kunnen wij stickers monteren. Is er nog geen pui aanwezig, dan kan Maxtension een houten constructie plaatsen met daar tegenaan doek bevestigd. Dit geheel wordt afgewerkt met bijvoorbeeld een plint rondom de afbeelding. Door hier gebruik van te maken kunt u uw doelgroep nieuwsgierig maken wat er gaat komen of een aankondiging doen. Als ontwerp kunt u er bijvoorbeeld aan denken om te laten zien hoe de winkel eruit komt te zien of enkele impressies. Na de bouw of renovatie kunnen de stickers en/of doeken makkelijk weer verwijderd worden.

↑ Houten afzetting met textieldoek.

↑ Houten afzetting met bestickering.

↑ Afschermen raampartijen dmv bestickering.

↑ Tijdelijke afzetting met peesdoeken.

Voorbeelden "coming soon" aankondigingen:

↑ Livera store.

↑ Lego store.

↑ Miniso store

Pop-Up stores:

Pop-up is een concept dat in principe wijst op de tijdelijke aard van een winkel, museum, restaurant enzovoort. Redenen om te kiezen voor een pop-upvestiging zijn onder andere de mogelijkheid om de markt af te tasten door een laagdrempelige inspanning of de wens om in te spelen op actuele omstandigheden.

The Voice of Holland pop-up store

Ter ere van het tiende seizoen is op dinsdag 5 november een speciale The Voice of Holland pop-up store geopend in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. Maxtension heeft in…

Bekijk het project

Beatles pop-up store

Op 27 september wordt er een tijdelijke pop-up store geopend van de Beatles. Deze po-up store is 2 weken lang te bezoeken. Maxtension heeft in opdracht van Store for Brands en Klepierre…

Bekijk het project

Kneipp Giftshop pop-up store

De Kneipp Giftshop is vanaf 22 november tot en met 5 december te bezoeken in Hoog Catharijne. Kom hier ruiken, voelen, thee proeven, ervaar de nieuwe Goodbye Stress productlijn…

Bekijk het project

Bekijk de onthulling van The Voice of Holland pop-up store.

Spanning rondom een project, expositie, of ander soort lancering bouw je op met een onthullingsdoek. Een mooie manier om extra (media)aandacht te verwerven. Maxtension produceert en monteert onthullingsdoeken op maat. Een onthullings doek is in nagenoeg ieder formaat te produceren. Indien gewenst begeleiden onze deskundige medewerkers de onthulling ter plaatse om het evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bekijk hier een voorbeeld bij de Pop-up store van the Voice of Holland.

Pop-up 1plus

Signing voor campagnes & acties

Een tijdelijke pop-up store of beursvloer aankleden? Maxtension heeft diverse sign producten die hiervoor kunnen worden ingezet. Standaard wanden kunnen worden voorzien van een full color canvas uiting of sticker. U kunt gebruiken maken van het ophangen van panelen, zoals foam voor een strakke uitstraling of kiezen voor Dibond voor een stoer imago.

Informatie over uw product of dienst kan stijlvol worden uitgevoerd in snijfolies en rechtstreeks worden gemonteerd op wanden en panelen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Bewegwijzering:

Duidelijke bewegwijzering, zowel binnen als buiten, zorgt voor een professionele uitstraling. Niets is zo belangrijk dan dat uw bezoekers de weg naar uw winkels vindt. Voor bewegwijzering buiten kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van borden waar bezoekers kunnen parkeren, diverse entrees die duidelijk worden weergeven, waardoor de ingang zichtbaar is. Bedrijfslogo’s van winkels plaatsen door middel van diverse (raam)stickers bij de entree. Eenmaal binnen is de bewegwijzering net zo belangrijk. De bewegwijzering moet opvallen en de gebruikers en bezoekers op een goede wijze begeleiden vanaf de entree tot bestemming. Wij bieden u een totaaloplossing van bewegwijzering bij de liften en trappen tot borden die diverse winkel- of horecaruimtes weergeven. Voor alle typen bewegwijzering met bijvoorbeeld het logo van uw winkelcentrum, logo’s van individuele winkels/horeca of een bepaald thema bent u bij ons in goede handen.

↑ Tijdelijke bewegwijzering

↑ Permanente bewegwijzering

Interieur:

Lichtbakken

Uw communicatie uiting stijlvol verlicht door het gebruik van lichtbakken. Uw uiting wordt zowel overdag als ’s avonds gezien door uw bezoekers, gasten of klanten. Het beeld…

Lees meer

Gevelletters

Uw bedrijfsnaam op uw pand hebben? Maak gebruik van gevelletters. Deze zijn te verkrijgen in diverse materialen, diktes en kleuren met ieder een eigen uitstraling. Dit product…

Lees meer

Onze services:

Advies

Maxtension begeleidt projecten vanaf de aanvraag tot de realisatie.

Locatiebezoek

Indien nodig bezoeken we de locatie om juist advies te kunnen geven.

Ontwerp

Wij ondersteunen in het ontwerp. DTP kosten zijn inclusief, en bieden wij als service.

Productie

Na akkoord op het ontwerp/de opdracht, zal alles in productie worden genomen.

(de) Montage

Al onze monteurs zijn goed opgeleid en zijn in bezit van de nodige certificaten.

Specials:

Er zijn tal van mogelijkheden om uw winkel/winkelcentrum aan te kleden en sfeer te geven of om een tijdelijke campagne te promoten of een nieuw product of actie kenbaar te maken. Hieronder vindt u een overzicht van permanent of tijdelijke specials welke Maxtension voor u kan verzorgen. Deze specials produceren en monteren wij voor u op maat en denken graag met u mee in ideeën en oplossingen.

Wrappen van passages

De kerst is in aantocht en dat is te zien in vele winkels en winkelcentra. H&M pakt het groots aan op Hoog Catharijne, Utrecht om hun kerstcollectie onder de aandacht te brengen.…

Bekijk het project

Wrappen van liften en deuren

Een saaie gang meer sfeer geven?! Provago Vastgoed heeft het begrepen, in de hal van een kantoorpand in Zaltbommel heeft Maxtension een totale lift gewrapt met een oude…

Bekijk het project

Digital signage

Digital Signage is volop in ontwikkeling en zal in de komende jaren steeds belangrijker worden als communicatiekanaal. Maxtension heeft in het assortiment diverse digitale…

Lees meer

Vloerstickers

Een vloersticker is uitermate geschikt om een boodschap via de grond te communiceren en actiematig in te zetten. Begeleidt bijvoorbeeld nieuwe bezoekers via vloerstickers naar de opening van een nieuwe winkel. Of breng een actie onder de aandacht tijdens Black Friday. Vloerstickers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en kunnen in elke gewenste vorm worden gemaakt. De vloerstickers worden voorzien van een laminaat die de print beschermt tegen vocht en vuil.

Wrappen prullenbakken

Een standaard prullenbak een meer eigentijdse uitstraling geven die past binnen uw winkelcentrum? Dat kan uiteraard. Een saaie prullenbak kunnen wij in ieder gewenste kleur wrappen en voorzien van logo’s en boodschappen.

Vloerzeil

Een (rode) loper nodig om bezoekers te verwelkomen, een vloer voor een campagne tijdelijk een nieuwe uitstraling geven, product promoten of een beschadigde/saaie vloer verbergen voor bezoekers? Dat kan met vloerzeil. Vloerzeil is te gebruiken voor tijdelijke toepassingen voor binnen en op verschillende manieren te gebruiken. Het is leverbaar in uw ontwerp en gekozen vorm. Het vloerzeil is voorzien van een anti-slip laag en heeft slijtvaste eigenschappen.

Offerte aanvragen.

  • Vul het formulier zo volledig mogelijk in;
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op;
  • Indien nodig komen wij vrijblijvend op locatie kijken.

Komt u er niet helemaal uit?

Geen probleem, wij helpen u graag! Dit kan telefonisch op 035 69 53 711 of stuur een email naar info@maxtension.nl.