Facade folie.

De monteurs van Maxtension zijn gecertificeerd in de installatie van facade folie. Door middel van facade folie kunnen gevelelementen omkleurd worden met een “zelfklevend verfsysteem’. Deze speciale folie/film is ontwikkeld door AveryDennison Facadefilm c.q Sikkens Dryfilm MP. Deze film wordt ingezet voor het omkleuren van kunststof, alumium en HPL. Het gebruik van deze folie is een snelle, mooie en duurzame oplossing. Verouderde en verkleurde gevelelementen krijgen met deze folie een strak, nieuw tweede leven. Schilderen met folie is de toekomst voor duurzaam en resultaatgericht onderhoud van uw vastgoed.

↑ Klik voor meer referenties

Kozijnen voorzien van Facade folie.

Je kozijnen voorzien van een “zelfklevende verflaag” is een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing om verkleurde, verkrijten en verkalkte ondergronden te renoveren.

→ Offerte aanvragen

↑ Klik voor meer referenties

Panelen voorzien van Facade folie.

Ook verweerde kunststof of aluminium gevelpanelen kunnen worden voorzien van een “zelfklevende verflaag”. Een goed alternatief voor het schilderen of vervangen van de gevelpanelen.

→ Offerte aanvragen

Voordelen op een rij:

Lange levensduur

Leverbaar in elke RAL kleur

Goed alternatief voor schilderen

Weinig onderhoud

Duurzame oplossing

Wat is Facade folie?

Facade folie is een speciaal ontwikkeld hoogwaardige folie voor het renoveren van verweerde kunststof / aluminium kozijnen en metalen gevelpanelen. Een eigenlijk ‘zelfklevende verflaag’ is een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing om verkleurde, verkrijten en verkalkte ondergronden te renoveren.

De facade folie is in een groot aantal standaard RAL kleuren te verkrijgen. Zit uw kleur hier niet bij? Geen probleem, de facade folie is in elke gewenste kleur te maken. Neem contact op voor meer informatie.

Specificaties.

Materiaal Zelfklevende folie
Lijmlaag Permanente lijmlaag
Uitstraling Glans en zijdeglans
Brandcertificaat B1
Binnen/buiten Binnen en buiten
Montage temperatuur Boven de 0 graden
Extra In elke gewenste RAL kleur te maken

Alle materialen

Praxis Zaltbommel.

De bouwmarkt Formido in Zaltbommel is omgebouwd naar een Praxis. Door onder andere facade folie is de huisstijl van Praxis doorgevoerd in dit pand.

Het gebruik van facade folie is een snelle, mooie en duurzame oplossing. Verouderde en verkleurde gevelelementen krijgen met deze folie een strak, nieuw tweede leven.